Lybover kondigt met trots de opening van haar hub aan in Beringen, op de site van VINTIV. Met deze strategische zet wil Lybover haar klanten nog beter van dienst zijn en haar aanwezigheid in de regio versterken.

Toonaangevend in engineering

Lybover is al vele jaren een prominente speler in de ontstoffing, bulk handling, productie van stalen en roestvrijstalen componenten, sorteerinstallaties en scheidingsmachines. De bedrijvengroep heeft een uitstekende reputatie opgebouwd als leverancier van hoogwaardige oplossingen op maat. Van concept tot en met montage en service: als onestopshop heeft Lybover vanuit haar vestigingen in Waregem en Brugge en de sales offices in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk een sterk klantenbestand opgebouwd in binnen- en buitenland.

Voordelen voor klanten en medewerkers

De opening van de nieuwe hub in Beringen markeert een belangrijke mijlpaal voor Lybover. Gelegen op een strategische locatie op de site van VINTIV, biedt de hub een centraal punt om elegante oplossingen te bedenken voor de complexe uitdagingen van klanten in de regio. “Met deze nieuwe uitvalsbasis is Lybover in staat om haar klanten nog sneller en efficiënter te bedienen, “bevestigt Hans Boels, CEO van Lybover. De hub zal een reeks voordelen bieden voor de klanten maar ook de eigen medewerkers van Lybover. Een broeinest voor samenwerking en innovatie. Klanten kunnen bijvoorbeeld deelnemen aan VR-workshops, seminaries en andere evenementen om hun kennis te vergroten en ideeën uit te wisselen met experts en andere professionals.

Turning visions into projects

De ruime regio van Limburg is voor Lybover alvast geen onbekend terrein. Huisvuilzakken op kleur sorteren in de Optimo-sorteerinstallatie in Beringen? Rookbeheersing en brandcompartimentering in de ondergrondse parking en de winkelboulevard van Quartier Blue in Hasselt? Ontstoffing voor baksteenproducent Vandersanden in Lanklaar? Ontwerp en installatie van een slibsilo voor Geo-Group in Geel? Centrale afzuiging voor damp- en geurvrij werken met minder uitstoot in de Assenfabriek van DAF Trucks in Westerlo? Het zijn maar enkele referenties van projecten in de regio.  

Nieuwe medewerkers

Wie nieuwe hub zegt, zegt ook nieuwe medewerkers. “We kijken ernaar uit om getalenteerde collega’s onder onze Lybover-vleugels te nemen”, zegt Hub Manager Filip Doucé. Lybover is zo op zoek naar experts met een brede blik in sales, projects, service, technical design en montage. “Wij geloven dat ons succes voortkomt uit het talent en de inzet van onze medewerkers, en we kijken ernaar uit om samen de visie van ondernemers om te zetten in wervelende projecten,” besluit CEO Filip Boels. Ontdek onze openstaande vacatures.

Contacteer ons

Alle contactgegevens van onze vestigingen in Waregem, Brugge en Beringen vind je hier. Je vindt er ook de gegevens van onze sales offices in het buitenland.

Beringen

Neusenberg 1A, 3583 Beringen, Belgium
+32 475 82 83 40
AIR, METAL, RECYCLING, BULK, INSTALLATION