Lybover lanceert www.lybover.be, een nieuwe groepswebsite die het Lybover-verhaal inhoudelijk en visueel verder uitdiept. Dit is een volgende stap in de realisatie van onze groepsstructuur onder de Lybover-vlag en -noemer. Een traject dat enkele jaren geleden startte met de introductie van 5 externe business units (AIR, BULK, FIRE, METAL en RECYCLING) en 1 interne business unit (INSTALLATION).

Nieuwe e-mailadressen

Vandaag trekken we de Lybover-lijn dus nog verder door. In de komende weken doen we het licht uit op de oude vennootschapswebsites. Al onze medewerkers zijn voortaan bereikbaar op een Lybover e-mailadres.

Ook onze info en service e-mailadressen worden aangepast. Contacteer ons via onderstaande adressen of gebruik onze contactformulieren.

Onze magazijnen op onze sites in Waregem en Brugge zijn voortaan bereikbaar op onderstaande adressen.

We raden je aan om de contactgegevens van Lybover, onze business units en onze medewerkers onmiddellijk aan te passen in al jouw systemen. Om een vlotte communicatie te garanderen, zullen de oude e-mailadressen en domeinnamen weliswaar nog geruime tijd actief blijven.

En wat met finance gerelateerde communicatie?

Aangezien er verschillende vennootschappen schuilgaan achter de Lybover-façade en de respectieve business units hebben we ervoor gekozen om de een-op-eenrelatie met de vennootschappen te behouden.

Gebruik invoicing uitsluitend voor het versturen van facturen en creditnota’s. Voor andere vragen met betrekking tot de boekhouding kan je terecht op onderstaande finance adressen.

Vragen, bedenkingen? Contacteer ons en wij helpen je zo snel mogelijk verder.