Altebra Group, de Benelux marktleider met een volledig aanbod aan actieve brandbeveiliging, en Lybover FIRE, de specialist in rook- en warmteafvoersystemen (RWA) en brandcompartimentering (RWC), gaan een strategisch partnership aan om zo een totaalaanbod te kunnen aanbieden.

Lybover splitst dus haar Business Unit FIRE, een van de zes Business Units van de Lybover-groep, af uit Keller Lufttechnik Benelux bv en Lybotech bv en brengt deze onder in een nieuwe vennootschap genaamd Altebra Waregem bv. Deze nieuwe vennootschap treedt toe tot de Altebra Group.

Ontdek het volledige aanbod van Altebra inclusief RWA en compartimentering op www.altebra.eu.

Continuïteit verzekerd na 01/02/2024

Door de oprichting van Altebra Waregem bv zijn met ingang van 1 februari 2024 alle overeenkomsten en contracten met betrekking tot de Lybover FIRE-activiteiten van Keller Lufttechnik Benelux bv van rechtswege overgegaan naar Altebra Waregem bv. Aangezien Altebra Waregem bv de verderzetting is van de bestaande exploitatie wijzigt er dus niets aan de lopende afspraken, condities of werkwijze. U mag van Altebra Waregem dezelfde zorg en projectopvolging verwachten met dezelfde garanties en voorwaarden én met dezelfde mensen.

Al het personeel dat actief is voor de Lybover FIRE-activiteiten en de daaraan gekoppelde service en montage-activiteiten alsook alle knowhow gaat over naar Altebra Waregem bv.

De contactgegevens van Altebra Waregem vindt u hieronder. Medewerkers zijn voortaan bereikbaar op een @altebra.be e-mailadres. Mobiele nummers blijven ongewijzigd.

Altebra Waregem bv
Oude Kassei 16
B-8791 Waregem
www.altebra.be
Info
info.waregem@altebra.be
+32 56 67 10 42

Sales
sales.waregem@altebra.be
Finance
finance.waregem@altebra.be
invoicing.waregem@altebra.be

Service
service.waregem@altebra.be
+32 56 67 10 12

Deze splitsing heeft enkel betrekking op de Lybover FIRE-activiteiten. De Lybover AIR-activiteiten blijven verdergezet worden onder Keller Lufttechnik Benelux bv en blijven 100% onder de Lybover-vlag.