Lybover en Denuo hebben aangekondigd dat ze hun partnerschap vernieuwen, na een succesvolle samenwerking die in 2019 begon.

Wederzijds inspirerende samenwerking voor een duurzame toekomst

Dit vernieuwd partnerschap met Lybover geeft Denuo toegang tot de expertise van Lybover en biedt haar leden de mogelijkheid om te profiteren van de uitgebreide kennis en ervaring van het bedrijf op het gebied van verschillende technologieën en projectmanagement. Met deze vernieuwde samenwerking hoopt Lybover de Belgische afval- en recyclagesector nog beter van dienst te kunnen zijn. Beide partijen zijn zeer verheugd over de vernieuwing van hun partnerschap en kijken uit naar een wederzijds inspirerende samenwerking in de toekomst.

Hans Boels, CEO van Lybover, benadrukt het belang van de circulaire economie en de rol die Lybover hierin kan spelen. “De transitie naar een circulaire economie is van cruciaal belang voor onze toekomst. Bij Lybover zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid om hieraan bij te dragen. We zijn trots op onze expertise op het gebied van recycling en scheidingstechnologieën en we blijven ons inzetten om onze klanten te helpen bij het realiseren van duurzame oplossingen. Zo zetten we de visie van circulaire spelers om in projecten.”

We geloven dat de combinatie van onze expertise en ons one-stop-shop aanbod van diensten ons uniek positioneert om onze klanten te ondersteunen in de transitie naar een circulaire economie.
– Hans Boels, CEO, Lybover

Stany Vaes, General Manager van Denuo, bevestigt het belang van partnerships om de missie van de organisatie en de rol van de leden in het Belgische materialenbeleid te ondersteunen. “Bij Denuo streven we naar een optimale transformatie van gebruikte materialen, en we geloven dat onze leden hierin een onmisbare schakel zijn. Door het uitbouwen van ons uitwisselingsplatform voor materiaalbewuste ondernemingen, het verspreiden van betrouwbare informatie en het aanreiken van oplossingsgerichte inzichten, kunnen we onze leden ondersteunen in hun streven naar een duurzame toekomst.”

Samen met partners zoals Lybover kunnen we een belangrijke rol spelen in het Belgische materialenbeleid en bijdragen aan een betere toekomst voor ons allemaal.
– Stany Vaes, General Manager, Denuo

Lybover kijkt over de grenzen heen

Om de rol van expert nog verder te promoten – en op een nog grotere schaal – heeft Lybover niet alleen de samenwerking met Denuo vernieuwd, maar is de familiale bedrijvengroep begin mei ook een sponsorship aangegaan met EuRIC, de overkoepelende organisatie voor de Europese recyclage-industrie, en dit eveneens voor de komende 3 jaar. Met deze samenwerking zal Lybover in staat zijn om nog meer expertise en kennis te delen en bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van de circulaire economie op Europees niveau.