Projects
bij Lybover

Nu solliciteren

Vertaal wilde ideeën naar wervelende projecten

Bij Lybover starten we waar de rest ‘stop’ zegt. Als het echt onmogelijk lijkt. Want net dan vinden we het geestig. Ja, complex is onze normaal en uitdaging onze drive. Bij Lybover krijg je de ruimte om je spitsvondigheid helemaal los te laten en samen met je teamgenoten technische topprestaties neer te zetten.

Een uniek project uittekenen?

Deal!

Elk ontwerp wordt met veel precisie en inzicht uitgewerkt door onze Technical Designers. Aan de hand van 3D-scanning slagen we erin onze oplossingen perfect te visualiseren voor onze klanten. Als Project Engineer sta je in voor de concrete uitwerking van onze projecten van A tot Z. Je houdt rekening met budget, timing, planning, aankoop en werfopvolging. Elk project en iedere klant is anders – en dat maakt het steeds weer zo uitdagend. En daardoor moet je steevast al je knowhow kunnen toepassen.

Uiteraard sta je er niet alleen voor. Jouw ervaren collega’s ondersteunen je met de peter- en meterwerking zodat je on-the-job training krijgt bij deze complexe uitdagingen. En verder krijg jij interne opleiding zodat je expertise alleen maar groeit. Ook onze technologie-experts staan klaar om je te ondersteunen.

Jobs in Projects bij Lybover.

Staat jouw job niet in de lijst of niet gevonden wat je zocht?

Spontaan solliciteren