In mei is het zover en nemen we deel aan “What’s NXT”, een uniek 3-daags technologisch belevingsevenement georganiseerd door MNM in samenwerking met Voka West-Vlaanderen, POM West-Vlaanderen, VRT, Radio 2 en Provincie West-Vlaanderen.

Op donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 mei zakken we af naar het gloednieuwe Beurs-, Meeting- en Congrescentrum (BMCC) in Brugge.

Samen met 61 andere West-Vlaamse ondernemingen en (kennis)instellingen overtuigen we de (West)-Vlaamse jeugd van een professionele toekomst in West-Vlaanderen en de mogelijkheden van een STEM-diploma.

Lybover krijgt een plaatsje binnen de cluster “Industry Baby”, waar bezoekers in de backstage van onze (maak)industrie kunnen duiken. Onder begeleiding van onze eigen Architects of the Future maken jongeren kennis met de wervelende projecten van Lybover en ontdekken ze hoe wij de ambitieuze visie van ondernemers omzetten in realiseerbare projecten.

Laat maar komen! Onze ambassadeurs zijn er klaar voor.

The more the merrier!

Dit event richt zich op een breed publiek. Van leerlingen uit de derde graad, tot studenten hoger onderwijs.

Voor studenten hoger onderwijs wordt zelfs een heuse graduation night georganiseerd op donderdagavond 12 mei. Tijdens deze avond kunnen studenten kennismaken met uitdagende jobs en lifehacks om succesvol van start te gaan met de nodige portie lifestyle en muziek. Inschrijven kan hier.

>> Ook jij kan erbij zijn!

Noteer alvast zaterdag 14 mei (van 10 tot 16 uur) in jouw agenda en zak af naar de familiedag met jouw gezin, ouders, familie, vrienden of buren.

We zijn ervan overtuigd dat dit belevingsevent een unieke opportuniteit biedt om, voor enkele duizenden jongeren over gans Vlaanderen, te tonen waarom het plezant is te wonen, te werken, te leven én te leren in West-Vlaanderen.

Alle info op www.mnmwhatsnxt.be

Jij komt toch ook?