Lybover werd onlangs bekroond met een Bronze rating van EcoVadis, het toonaangevende platform voor milieu-, sociale en ethische prestatiebeoordelingen. Deze rating plaatst Lybover hoger dan 50% van de wereldwijde bedrijven binnen dezelfde sector en erkent onze positieve initiatieven op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur (ESG) in alle bedrijfsactiviteiten.

Om onze stakeholders meer inzicht te geven in onze (dagelijkse) inspanningen om een duurzamere wereld op te bouwen, hebben we ook besloten om een meerjarige oefening op te starten om onze inspanningen en impact beter in kaart te brengen en duidelijke doelstellingen te definiëren. Dit zal resulteren in een duurzaamheidsverslag dat voldoet aan de Corporate Social Responsibility Directive (CSRD) en een plaats krijgt op onze website.

Medio 2025 willen we het eerste volledige verslag publiceren, inclusief een jaar KPI-metingen.  Dan vieren we 40 jaar Keller Lufttechnik Benelux, een symbolische mijlpaal in de geschiedenis van ons bedrijf.