Klaar om alle recycling nieuwigheden in de kunststof- en rubberindustrie te ontdekken? Bezoek Lybover RECYCLING en partners Steinert GmbH en Hamos GmbH Recycling und Separationstechnik op de K-Messe in Düsseldorf, de belangrijkste beurs ter wereld voor de kunststof- en rubberindustrie.

De beurs vindt plaats van 19 tot 26 oktober 2022. Meer dan 3.000 toonaangevende bedrijven uit de kunststof- en rubberindustrie tonen hier op het hoogste internationale niveau alles wat de branche te bieden heeft.

 Steinert GmbH ( Hall 9 / E24)
 HAMOS GmbH Recycling- und Separationstechnik (Hall 9 / D18)

Wat valt er te beleven?

De op K 2022 gepresenteerde programma’s omvatten de segmenten machines en uitrustinggrondstoffen en hulpstoffen alsook halffabricaten, technische onderdelen en producten versterkt uit kunststof maar ook diensten, onderzoek en wetenschap.

De K-Messe in Düsseldorf gaat ook altijd in op de actuele uitdagingen van onze tijd. Daarom behoren thema’s als duurzaamheid, grondstofbesparing, circulaire economie en digitalisering, die op K 2019 in een stroomversnelling zijn geraakt, ook tot de “hot tickets” van de beurs bij zowel de exposantenstands als de side events. Een speciale vermelding verdienen hier de speciale show “Plastics shape the future” en de Science Campus als forum voor wetenschap en onderzoek.

Meer info?

De officiële beurswebsite vind je hier
Je vindt er de lijst met exposanten en het grondplan naast alle praktische informatie.

Leer bij!

Kan je niet aanwezig zijn maar leer je graag bij? Schrijf je dan nu in voor de Nederlandstalige basisopleiding sorteertechnieken op 17 november bij Lybover. In samenwerking met Denuo.