Lybover BULK (voorheen Motogroup) heeft een lange traditie in het ontwerpen en realiseren van bulk handling projecten waarbij een standaardoplossing vaak niet voldoende is. Dit resulteert in projecten met veel toegevoegde waarde, waarbij maatwerk centraal staat. Lybover BULK weet zich in deze markt te onderscheiden door terug te vallen op een eigen studiebureau en productie-atelier, aangevuld met oplossingen aangereikt door vaste partners, elk met hun eigen expertise. Recent mochten we een nieuwe partner toevoegen aan dit exclusieve lijstje. Om binnen de Benelux-markt een antwoord te bieden op diverse zeef- en droogvraagstukken, vond Lybover BULK in het Duitse Allgaier Process Technology GmbH de ideale partner.

Kennis van procestechnologieën wordt steeds belangrijk

De laatste jaren merken we op dat de projecten bij onze klanten steeds vaker evolueren van een enkelvoudige component naar een multi-disciplinair project. Op de dag van vandaag hebben opdrachtgevers meer en meer nood aan een integrale oplossing, waarbij diverse installaties en processen worden gecombineerd. Kennis van diverse procestechnologieën wordt daarom steeds belangrijker. Lybover BULK krijgt steeds vaker de vraag om mono-stromen van bulkgoederen niet alleen te transporteren en op te slaan, maar ze ook beter af te stemmen op de volgende processtap. De daarbij gehanteerde technieken kunnen gaan van wassen, drogen, koelen, zeven en scheiden tot en met doseren en mengen.

Een oplossing voor elk droog- en zeefvraagstuk

De Duitse Allgaier group geldt als de referentie binnen de wereld van zeefmachines, wervelbed- en trommeldrogers en heeft bewezen ervaring in een groot aantal industriële sectoren.

Benieuwd welke toevoegde waarde wij in jouw proces kunnen brengen? Contacteer onze sales engineers voor meer informatie.

Ontdek hier ons productgamma